שירות חדש! שידור ישיר למוקד העירוני

עיריית רחובות תפעיל מערכת חדשנית ומתקדמת לדיווחים בזמן אמת. מדובר במערכת מהמתקדמות בעולם, שפותחה על ידי חברת 'ריפורטי' - בטחון לאומי', ורחובות היא אחת הערים הראשונות בישראל שמפעילה אותה עבור תושביה. המערכת תאפשר לתושבי העיר להעביר דיווחים באמצעות שידורי וידאו חיים, מלווים בשיחה רגילה ובמיקום מדויק למוקד העירוני ובהמשך לשירותי החירום בעיר באמצעות לחיצת כפתור

כחלק משיפור השירות הניתן לתושבי העיר, עיריית רחובות תפעיל מערכת חדשנית ומתקדמת לדיווחים בזמן אמת. מדובר במערכת שפיתחה חברת הסטארט-אפ 'ריפורטי - ביטחון לאומי' ושתאפשר לתושבי רחובות לדווח, בלחיצת כפתור, למוקד העירוני 106 ובהמשך לשירותי החירום על כל מפגע או אירוע בעיר, תוך שידור וידאו בזמן אמת, מבוסס מיקום מדויק. בנוסף, לתושב תהיה אפשרות להתכתב בצ'אט עם המוקדן, במידה ואינו יכול לדבר מכל סיבה שהיא. פרטים אלו יאפשרו למוקד השירות להעניק לתושבים את המענה הנכון ביותר, בזמן היעיל ביותר.  הדיווח יתאפשר גם באזורים בעלי קליטה חלשה ובתוך מבנים סגורים, בזכות טכנולוגיה ייחודית שפיתחה החברה.

עיריית רחובות היא בין הרשויות הראשונות המטמיעות את הטכנולוגיה המתקדמת במוקד השירות העירוני שלה. מטרת המהלך הינו ייעול ושיפור השירות אל מול התושב, תוך שימוש במערכות טכנולוגיות מהמתקדמות בעולם לדיווחים למוקדי שירות וחירום. השימוש באפליקציית 'ריפורטי' יאפשר לתושבי העיר לדווח ישירות לא רק למוקד העירוני, אלא גם, במידת הצורך, למוקדי החירום השונים של מדינת ישראל.

ראש העיר, רחמים מלול: "באמצעות הטמעת המערכת החדשה, נשפר בצורה משמעותית את התקשורת עם התושבים, ואת איכות השירות המוענק להם. המערכת החדשה הינה נדבך נוסף במהפכה הטכנולוגית שאנו מנהיגים. מדובר בערוץ תקשורת דיגיטלי ישיר, יעיל, קל ונוח בין התושבים למוקד העירוני, אשר יאפשר למוקד צפייה בדיווחי התושבים בשידור חי, יקצר את זמני הדיווח ובכך גם את זמני ההמתנה. אנו מקווים כי התושבים ישתמשו בערוץ החדש הזה, יפגינו אחריות קהילתית וידווחו על כל מפגע או אירוע, במטרה לשדרג את איכות החיים בעירנו".

אמיר אליחי, מייסד ומנכ"ל ריפורטי: "ריפורטי נולדה במטרה לאפשר לאנשים רשת הגנה אישית, משפחתית, קהילתית וארצית. החברה מפתחת טכנולוגיות ייחודיות וחדשניות, אשר מייצרות תשתית לדיווחים בזמן אמת מהמובילות בעולם. לאחרונה שדרגנו את חווית השימוש באפליקציה כך שמשתמשי הקצה יוכלו ליהנות מהפעלה פשוטה ונוחה יותר של האפליקציה. בנוסף, אנו מתכוונים להוסיף לאפליקציה בעתיד הקרוב יכולות שיהפכו אותה לכלי תקשורת בין משפחה וחברים במצב חירום ובכל מצב של צורך בהשגחה. אנחנו מברכים את עיריית רחובות על הצטרפותה למעגל הלקוחות שלנו, ואין לנו ספק שתושבי העיר יהנו משיפור חוויית השירות כבר בנקודת הממשק הראשונה שלהם עם המערכת של ריפורטי".

מהחברה נמסר כי בחודשים הקרובים יתווספו לאפליקציה מגוון רחב של פיצ'רים חברתיים לתקשורת בין בני משפחה והסביבה הקרובה, שמטרתם לאפשר לכל משתמש לבנות מעגל חברים רחב שישמור עליו והוא עליהם. כמו כן, תתאפשר צפייה בדיווחים בשידור חי, באזור האישי של המשתמש. כיום, ניתן להוריד את האפליקציה בחינם למכשירי אנדרואיד ו-iOS , בחנויות האפליקציות של APP STORE   ו – GOOGLE PLAY. ממשק הניהול של 'ריפורטי' מוטמע כיום בכל מוקדי  מגן-דוד אדום באופן מלא והנהלת החברה מעריכה כי בחודשים הקרובים משטרת ישראל ומכבי אש יחלו להטמיע את מערכות הבית של ריפורטי במוקדי השירות שלהם, ויאפשרו לתושבי ישראל חוויית דיווח מלאה. עד שזה יקרה – דיווח דרך האפליקציה, למוקדים אלו, יתאפשר בשיחת חירום רגילה.

להורדה חינם של האפליקציה- http://bit.ly/ireporty

לעוד פרטים הקליקו כאן