דלג לתוכן העמוד דלג לתפריט נגישות

לוח אירועים

אירוע: סדרת הרצאות מדעיות בנושא מדע ותזונה

בתאריך: 28/06/2017,

בשעה: 20:00

במכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון ויצמן למדע, רחובות

פרטים נוספים:

סדרת הרצאות מדעיות בנושא מדע ותזונה

ההרצאות יתקיימו בימי רביעי בשעה 20:00

במכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון ויצמן למדע, רחובות

תחום מפגשי מדע:

ד"ר אלונה סרוור וסיון טראו רוזנשטיין

לפרטים נוספים והרשמה:

08-9378300

sdarot/programs/il.ac.weizmann.davidson

או חפשו בגוגל "רביעי מדעי"

המחיר האמיתי של הסטייק

כולנו אוהבים אוכל וצורכים אותו על בסיס יומי. עם זאת לפעילות היומיומית והשגורה הזו יש מחיר סביבתי.
מאכלים מן החי תורמים באופן לא פרופורציונלי לעלויות הסביבתיות של תזונתו של האדם. ההרצאה תסקור בקצרה את ההיסטוריה האנושית ביחס לייצור ולצריכה של מזון מן החי, ותפרט את הנטל הסביבתי שהם גורמים תוך התייחסות לביטחון תזונתי כיום ובעתיד. בנוסף, מחקר מקיף שביצענו במכון ויצמן למדע על העלויות הסביבתיות של צריכת מזון מן החי בארה"ב, ידגים את תרומתן של המדינות המתועשות לנטל הסביבתי הכולל.