דלג לתוכן העמוד דלג לתפריט נגישות

לוח אירועים

אירוע: סדרת הרצאות מדעיות בנושא מדע ותזונה

בתאריך: 24/05/2017,

בשעה: 20:00

במכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון ויצמן למדע, רחובות

פרטים נוספים:

סדרת הרצאות מדעיות בנושא מדע ותזונה

ההרצאות יתקיימו בימי רביעי בשעה 20:00

במכון דוידסון לחינוך מדעי, מכון ויצמן למדע, רחובות

תחום מפגשי מדע:

ד"ר אלונה סרוור וסיון טראו רוזנשטיין

לפרטים נוספים והרשמה:

08-9378300

sdarot/programs/il.ac.weizmann.davidson

או חפשו בגוגל "רביעי מדעי"

תזונה והשלכותיה

בשנים האחרונות שומעים הרבה אזהרות על מזון מעובד, אבל לא תמיד ברור במה מדובר בכלל, איזה חומרים מוסיפים למזון הזה ואיך הוא משפיע על הגוף שלנו. בצד השני של המטבע נמצאים החומרים החיוניים שהפסקנו לאכול, בין השאר בהשפעת המזון המעובד, וגם החסרים האלה עלולים לבוא לידי ביטוי בגופנו. בהרצאה יינתנו כמה דוגמאות מוחשיות מחיי היומיום, עם נגיעה מזערית גם בביולוגיה.