דלג לתוכן העמוד דלג לתפריט נגישות

פרטים נוספים:

יריד התעסוקה לנוער

זוכת האירוויזיון נטע ברזילי תופיע ביריד התעסוקה לנוער לקראת החופש הגדול

ביריד שיתקיים ב-3 ביוני בין השעות 17:00 ל-19:30 יציעו עשרות מעסיקים עבודות זמניות לבני הנוער. במקום יוקם גם דוכן לזכויות בני נוער בתעסוקה

והדובדבן שבקצפת: ההופעה המרכזית של הערב תהיה עם נטע ברזילי, זוכת האירוויזיון

עיריית רחובות  והחברה העירונית רחובות, באמצעות מחלקת הילדים והנוער יפעילו ב-3 ביוני יריד תעסוקה לנוער.
במסגרת היריד יוצעו לבני הנוער ברחובות עבודות לתקופת החופש הגדול מצד עשרות מעסיקים שיגיעו עם הצעות להתנתק מהמסכים ולהרוויח כסף.

לבאי היריד מצפה הופעה מיוחדת עם הגעתה של נטע ברזילי, זוכת האירוויזיון, לאור ההימור המוצלח שלקחו בחברה העירונית חודשים בטרם הזכייה ההיסטורית אמש. ברזילי , שתעניק הופעה מלאה על הלופר, תשיר כמובן גם את הלהיט toy  שכבש את אירופה.

בתחילה הוחלט על קיום היריד ברחבת העיריה, אך עקב זכייתה במקום הראשון באירוויזיון והפופולריות הגואה שלה, הוחלט להעביר את הופעתה לגן המייסדים על מנת לאפשר לכמה שיותר תושבים ליהנות במירום מרווח משיריה, ובפרט מביצוע של השיר הזוכה הטרי בתחרות האירופית.

היריד יתקיים בגן המייסדים ב- 3.6.18, בין השעות 17:00 ל-19:30. הכניסה חופשית. לצד הצעות העבודה, יוקם גם דוכן לזכויות בני הנוער.